Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

"Mi u Kur'anu objavljujemo ono što je milost i lijek vjernicima." (El-Isra,82)

16 Dec

DŽINNSKI NAPADI IZRAŽENI KROZ UBODE I GREBANJE UNUTAR TIJELA I STVARANJE RANA NA TIJELU

Published by Liječenje Kur'anom

DŽINNSKI NAPADI IZRAŽENI KROZ UBODE I GREBANJE UNUTAR TIJELA I STVARANJE RANA NA TIJELU

Poštovanje! Nakon dugo traganja, došao sam do vaše stranice i nadam se da mi možete pomoći. Živim u Zagrebačkoj županiji, katolik sam. Pišem vam najviše za svoju djevojku. U zadnjih par godina joj je sve gore. Nakon raskida sa bivšim dečkom stvari su se pogoršale. Sve teže je boravila u svojem stanu i na kraju je morala pobjeći iz njega.

Počela je viđati sjene, noću čuti razne zvukove, počela je nailaziti čudne predmete u stanu, za koje je poslije doznala da su predmeti čaranja. Počela je nakon toga unutar tijela osjećati ubode, grebanje, ujutro se budila sa ranama na tijelu, jako znojenje noću, ogrebotine, nekontrolirano trzanje sa nogama koje ne može kontrolirati, poslije ponoći buđenje sa strahom i nervozom, osjećaj nečije prisutnosti i još puno toga koje bi vam ona ispričala.

Zato vas molim u svoje i njezino ime ako možete pomoći, preporuku kome bi se moglo otići, a da nije jako daleko, zahvaljujem vam i Bog vas blagoslovio.

Poštovani,

Slučaj koji si mi iznio u pitanju je specifičan. Rijetko kada se odlučim samo na osnovu nečijeg opisa simptoma dati bilo kakve prognoze, jer uvijek preferiram da osobi koja ima određen problem proučim rukju, pa onda da na osnovu tog pregleda donesem dijagnozu.

Međutim, u slučaju koji si opisao ću napraviti izuzetak i reći da ta djevojka zaista ima problem sa džinnima. Svi ti simptomi, kao što su osjećaj nečijeg prisustva, viđanje sijenki, zvukovi, rane po tijelu, grebanje i ubodi unutar tijela, nedvosmisleno ukazuju da se radi o očitoj i klasičnoj opsjednutosti od strane džinna.

Nadalje, ako je nalazila po kući strane predmete koji bi mogli ukazivati na sihr, kako si naveo u pitanju, onda jedino što bih vam mogao preporučiti, pošto ste katolik, da se pod hitno obratite nekome ko liječi na ispravan način, učenjem Kur-ana.

Naime, ni u kome slučaju se ne smijete obraćati ljudima sa sumnjivim metodama liječenja, koji gataju, koji proriču, koji traže podatke oboljele osobe (ime, ime majke, datum rođenja), neke lične stvari oboljele osobe, koji pišu zapise i hamajlije i slično.

Znači sasvim jednostavno, onaj ko traži da lično oboljeloj osobi uči dijelove Kur-ana, tj. rukju, taj je ispravan i pouzdan, s tim da se tokom cijelog procesa liječenja drži ispravnih metoda, jer je poznato da ima i sihirbaza, koji kažu da liječe učenjem rukje, međutim, kada im se ode, oni rade sasvim suprotno od onoga čime se predstavljaju.

Takođe, ima i onih koji misle da liječe ispravno, učeči Kur-an, ali tokom tog liječenja čine mnoštvo grešaka i sumnjivih stvari sa stanovišta šerijata. Naime, pošto je u pitanju djevojka, sa njom prilikom učenja rukje bi trebao biti neko od njene muške familije (otac, brat, stric), pošto islam ne dozvoljava osamljivanje sa djevojkama i ženama koje im nisu bliži rod.

Znači, pod hitno se obratite ispravnom učaču rukje, poslušajte njegove savjete i Allahovom voljom i dozvolom, djevojka će biti dobro. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno pitajte i javite se putem ovog e-maila (kuran.kao.lijek@gmail.com) ili na broj 387-65-171-337.

Svako dobro…

Comment on this post

About this blog

"Mi u Kur'anu objavljujemo ono što je milost i lijek vjernicima." (El-Isra,82)