Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

"Mi u Kur'anu objavljujemo ono što je milost i lijek vjernicima." (El-Isra,82)

14 Dec

SIHIRBAZ GA NAGOVARAO NA HOMOSEKSUALNI ČIN

Published by Liječenje Kur'anom

SIHIRBAZ GA NAGOVARAO NA HOMOSEKSUALNI ČIN

♦ PITANJE:

Selam alejkum, imam jedno pitanje, ako mi možete pomoći, Allah vas nagradio. Zadnjih mjeseci ne mogu smireno da spavam, isto kao da ima neko u mojoj sobi, kao da me dira po nogama, nekad kao da legne kraj mene ili sjedne na mi leđa, mnogo me je strah da spavam sam, a imam 35 godina. Išao sam kod jednog hodže preko preporuke i samo me interesuje da li je dobro nositi šuplju hamajliju, i dobio sam neku vodu da pijem pet dana, te neke papire ispisane da popijem kafu i da zapalim i dva papira da zapalim i da mirišem. Nisam znao, te to sam uradio i sad me interesuje, je li to tako u redu – sad ne znam tačno je li ovaj čovjek hodža i da li skida sihire?

Kad sam bio kod njega pustio je nešto na cd da uči i on je isto sa nekim štapom malim me udarao po nozi, po tjelu i po donjem djelu tjela, odnosno po genitalijama – izvinite što tako se izražavam. Rekao mi je da bi trebao sa nekim muškarcem da spavam da bi istjero šejtana. Ja vas molim da mi kažete je li to u redu i šta da radim, da li da idem opet kod tog čovjeka? Možete li mi preporučiti nekog drugog ko ispravno skida sihre? Allah vas nagradio.

♦ ODGOVOR:

Alejkumu selam, vrhunac pokvarenosti i kufra. Pogledajte samo savjete koje je ovaj prokletnik dao našem bratu, subhanAllah. Inače jedan od načina da sihirbaz stupi u kontak sa džinnima, jeste taj, da on ima polni odnos sa svojom kćerkom, sestrom. Ili da uradi polni odnos kao što to rade homoseksulaci.

Brate dragi, govorim tebi i svakom onome koji bude osjećao određene promjene i smetnje na svom tijelu, posebno psihi, a to su uglavnom: nesanica, često buđenje, ružni i strašni snovi, strahovi, zatvorenost u sebe, iznenadna mržnja i bijes te druge stvari koje nisu prije bile kod vas, da se vrati Allahu i Njegovim propisima. Dakle, čim se budeš čudno osjećao, ako nisi obavljao namaz, vrati se namazu, učini iskreno tevbu i pokaj se za svoje grijehe, Kur’an uči, čitaj i slušaj, grijeha se kloni, lijepo društvo nađi.

Nemojte čim vas neka depresija snađe, odmah tražiti izlaza kod svakavih osoba, na taj način pokazujete koliko ste slabi da sami riješite problem. Nemojte da vam vaše probleme rješavaju vračare, gatare, astrolozi, svakakve hodže i nane. Vaš svaki problem može da riješi Uzvišeni Allah, ako mu se iskreno obratiš, zatražiš oprosta, ako Mu se vratiš, jer Allah, subhanehu we teala, nikoga ne ostavlja na cjedilu.

Vaše probleme neće riješiti nikakva hamajlija, nikakvi zapisi, nikakva kađenja na nekim papirima, samo vam te stvari mogu više belaja uraditi. Možda će vas neko vrijeme zaliječiti, ali znajte poslije toga vaš život će postati noća mora, jer su to sve produženi sihri.

Molim Allaha da ti olakša, ali znaj da si lijeka tražio na pogrešnoj strani. Tom čovjeku više ne idi, hamajlije i papire zapali, a vodu na neko mjesto kud se ne hoda prospi. Prvo se pokaj Allahu iskreno, počni namaz da obavljaš, Kur’ana da čitaš i slušaš, dovi da ti Allah olakša. Nakon nekog vremena možeš da potražiš lijeka kod nekoga ko liječi Kur’anom ispravno.

Comment on this post

About this blog

"Mi u Kur'anu objavljujemo ono što je milost i lijek vjernicima." (El-Isra,82)