Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

"Mi u Kur'anu objavljujemo ono što je milost i lijek vjernicima." (El-Isra,82)

20 Sep

PROBLEMI SA SIHROM RASTAVLJANJA

Published by Liječenje Kur'anom

PROBLEMI SA SIHROM RASTAVLJANJA
  • PITANJE:

Moja prijateljica je katoličke vjere kao i ja i ne znamo puno o Kur’anu, ali njezin dečko je muslimanske vjere. Njegovi roditelji brane vezu, nedavno je pronašla u njegovom novčaniku špagicu crno bijele boje, koja ima čvorove napravljene po sebi. Kada dođe kod njega u kuću i legne u njegov krevet, osjeća jake bolove u križima, toliko jake da ne može spavati i to se događa samo tamo. Molimo Vas, jel nam možete pomoći i objasniti što se dešava i kako ovo ukloniti, jer je očito da se radi o nečemu što se ovdje naziva sihr ili tome slično? Hvala najljepša unaprijed!

  • ODGOVOR:

Kako si mi opisala (znači crno bijeli konac i čvorovi), a Allah najbolje zna, najvjerovatnije da se radi o jednoj vrsti crne magije (sihru) kako bi se njih dvoje rastavili, odnosno kako ne bi bili zajedno, a pretpostavljam da je razlog različitost vjere. Ja za tvoju prijateljicu imam dva savjeta:

Prvo: Neka izbjegava njegovu kuću i odlazak u nju, a ako ode neka izbjegava bilo šta da jede ili pije u toj kući ili da prima nekakve poklone od ukućana te kuće. A da bi se sve to izbjeglo najbolje je da ne ulazi uopšte u tu kuću a pogotovo u njegovu sobu. Ako se tvojoj prijateljici počnu dešavati čudne stvari: bolovi u dnu leđa, bolovi između dvije plećke, glavobolja, ružni snovi, strah, bolovi u koljenima prema dole, bolovi u stomaku, da joj menstruacija puno kasni ili puno urani, i ako svemu TOME MEDICINA NE POMOGNE (znači nakon korištenja lijekova, bolovi se vraćaju) TVOJA PRIJATELJICA TREBA POSJETITI NEKOGA KO LIJEČI KUR’ANOM ali na ispravan način), JER DOZVOLJENO JE NEMUSLIMANE KOJI SU POGOĐENI DUHOVNOM BOLEŠĆU LIJEČITI KUR’ANOM.

Drugo: Kažeš da “ona legne u njegov krevet“, ja bih im preporučio da, ako imaju vezu, to bude moralna veza, bez ikakvih avantura po njegovom ili njenom krevetu prije eventualnog braka, jer tim činom mogu izazvati Allahovu srdžbu i kaznu na sebe, a upravo takve avanture i nemoralan život, samo olakšavaju da uspije crna magija (sihr), jer džinnima to puno olakšava.

Comment on this post

About this blog

"Mi u Kur'anu objavljujemo ono što je milost i lijek vjernicima." (El-Isra,82)