Overblog
Edit page Follow this blog Administration + Create my blog

"Mi u Kur'anu objavljujemo ono što je milost i lijek vjernicima." (El-Isra,82)

O NAMA

Published by Liječenje Kur'anom

Esselamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu,

 

Hvala Allahu, Gospodaru svjetova i neka je salavat i selam na Allahovog Poslanika, sallallahu 'alejhi we sellem, njegovu porodicu, plemenite ashabe i sve oni koji ga slijede do Sudnjeg dana.

 

Allah, subhanehu we te'ala, nije ostavio ljudski rod bez upute, bez odgovora na svako životno pitanje, pa tako nas je podučio da se Njemu u svakom stanju koje nas zadesi obraćamo za pomoć, jer je u Njegovim rukama sve: život i smrt, sreća i nesreća, bolest i lijek.

 

ajet zps867b72b0

 

Danas je među nama rašireno mnogo zla, a jedno od tih zala jeste i masovna pojava sahira (sihirbaza) koji stupaju u savez sa šejtanima iz samo jednog cilja, a to je da nanose zlo ljudima i šire ga među njima. Svjedoci smo da se ovim mračnjaštvom bavi sve više ljudi, a isto tako, mnogo našeg svijeta odlazi tim ljudima, što iz neznanja, jer ga je nevolja pritisnula, što iz pokvarenosti, da bi nekome nekakvo zlo nanio.

 

Veliko neznanje vlada među našim narodom kada je ovo zlo u pitanju, stoga je prijeka potreba govoriti o tome i upozoravati ljude da sami sebe ne bacaju u propast idući vračarima i šejtanovim slugama.

 

S tim ciljem smo pokrenuli internet stranicu, "LIJEČENJE KUR'ANOM", na kojoj ćemo objavljivati tekstove i članke o jedinom ispravnom liječenju od sihra i džinskog napada, o džinnima, sihirima, o onima koji prave sihire (sahiri ili sihirbazi), kako se zaštititi, a kako izliječiti kada zlo već pogodi osobu? Da li učači rukje imaju neke posebne moći ili je Allah Taj koji daje izlječenje, sebebom učača rukje? Ko su sihirbazi i kako ih prepoznati? Svijet džinna kroz Kur'an i Sunnet... Sve to u našim budućim tekstovima i člancima na ovoj stranici, a sve da bismo vas upoznali sa ovom tematikom i da bi uz Allahovu pomoć sebe i svoje porodice sačuvali odlaska sihirbazima i vjerovanja njima.

 

Ukoliko imate pitanja na koja tražite odgovore ili imate problem sa sihrom ili džinnima, trebate hidžamu, kontaktirajte nas putem kontakt forme na portalu ili na e-mail: kuran.kao.lijek@gmail.com ili pak putem telefona: 065-061-134 ili 065-171-337.

 

Hattab Kadrispahić

 

About this blog

"Mi u Kur'anu objavljujemo ono što je milost i lijek vjernicima." (El-Isra,82)